Спартак (Плевен)

Президентът на Спартак (Пл): Ще продължим участие в групата

Спартак Плевен ще продължи участието си във Втора лига. Това стана ясно вчера след спешна среща на Управителния съвет на клуба, на която присъстваха играчите и треньорският щаб. На нея бяха разисквани причините тимът да не се яви за двубоя с Монтана от 8-ия кръг на втория ни ешелон.

 

"Става въпрос за недоразумение - обясни пред в. "Труд" председателят на Управителния съвет на Спартак Пл Пепо Петков. - Имало е разминавания по отношение на Данъчно-осигурителния кодекс. Няма неизплатени заплати в тима, както се говореше."

 

Петков уточни, че клубът няма финансови проблеми, но и не се радва на особено голяма стабилност в това отношение.

 

"В днешните времена в българския футбол никой не може да бъде спокоен. Виждате какво се случва и в Дунав. Надяваме се на по-добри времена, но за момента имаме финанси, с които да продължим участието си. Парите при нас идват поетапно. Имаме и обещания за помощ от местни бизнесмени и членове на Управителния съвет", каза Петков.

 

Клубът очаква днес решението на ДК на БфС за размера и вида на санкцията вследствие на неявяването на стадион "Огоста". Тимът е последен в класирането с 2 точки от 7 мача.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK