Хебър (Пз)

Хебър: Митов има още доста работа за вършене

Членът наУС на Хебър и спортен директор в клуба Иван Папазов заяви, че мястото на Николай Митов като треньор е повече от сигурно и призова за спиране на спекулациите на тази тема.

 

„Първо, кой от нас е обявил, че имаме за цел „А” група още тази година? Това е явно само в главите на определени журналисти, които искат да правят интриги. Да, пред Митов имаше цел да направи Хебър първи, но преди 1 година, когато бяхме в Трета лига. Той си изпълни тази цел перфектно. Сега имаме 4 годишен план за работа, който включва довършване на спортната база и постепенно интегриране на кадри от школата в мъжкия отбор. Няма треньор в България, който да е наложил повече млади футболисти в мъжките гарнитури от Митов. Тази година ние поставяме една основа. Тимът бе обновен през лятото на 80 процента и как може да очакваме да започне да бие наред. Не виждам кое е общото между нас, ЦСКА 1948, Монтана, Септември(Сф) или Локо(Сф), чийто отбори са вече достатъчно обиграни през последните 2 години. Да не забравяме също, че де факто ние играем всеки мач на чужд терен заради ремонта на стадиона ни. Когато си оправим базата ще можем да мислим за цели като влизане в Първа лига”, коментира още Папазов.

 

Той допълни, че Ники Митов има пълното доверие на ръководството и съдбата му на треньор не зависи нито от следващия мач, нито от по-следващия, нито от следващите 5.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK