Монтана Спартак (Плевен)

Служебна победа за Монтана срещу Спартак (Плевен), наложиха и наказание на неявилия се тим

След като разгледа докладите на длъжностните лица, изслуша представители на ръководството на ОФК Спартак (Плевен), старши треньора, помощник треньора и капитана на отбора, СТК констатира, че няма уважителна причина за неявяването на ОФК Спартак Плевен в срещата от 8-ми кръг на Втора лига ПФК Монтана 1921 - ОФК Спартак Плевен, обявена по програма на 14.09.2019 година. Предвид на това СТК реши:

На основание чл. 24 ал. 1, буква а/ и във връзка с чл. 24 ал. 1, в/, за неявяване на терена по неуважителни причини на официална среща от първенството на Втора лига, на ОФК Спартак Плевен да бъде присъдена служебна загуба с резултат 0:3, от актива му да бъдат отнети 3 точки и на клуба да се наложи имуществена санкция в размер на 2000 лева.Съобразно 24 ал. 1, буква б/ предлага на

Дисциплинарната комисия на БФС да потвърди горното.

Предава по компетенстност на Техническия комитет да разгледа действията на треньорския щаб на ОФК Спартак Плевен по незаминаване на отбора за Монтана.

След като разгледа заявление от ФК Марек 1915 Дупница за отбора участник в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години, СТК реши:

Отборът на ФК Марек 1915 Дупница участник в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години, на основание чл. 24, ал. 8, спира своето участие в първенството и от новия сезон може да се състезава само в по-ниско ниво и то през едно ниво, ако е възможно, също така губи право да участва в квалификации за Държавното първенство елитна юношеска група до 19 за период от една спортно-състезателна година.

На основание чл. 24, ал. 11 срещите на ФК Марек 1915 Дупница изиграни до сега в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години се анулират и в следващите редовни кръгове не се присъжда резултат.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK