ЦСКА

Наказания за играчите на ЦСКА-София след загубата от Берое

Въпреки кризата в ЦСКА-София, която се развихри след загубата от Берое в Стара Загора (1:2), няма да има изгонени футболисти от “Армията”. “Червените” в момента нямат достатъчно класни играчи, за да се лишат от някой от основните си футболисти или дори от резервите, при положение, че има играчи, на които така или иначе не се разчита.

Играчите на ЦСКА-София обаче ще бъдат наказани, като санкцията им ще бъде решена допълнително. Възможно е да бъдат лишени от част от възнаграждението си. По-вероятно е обаче да се заложи на по-популярен ход, като например да се извинят публично на феновете и да платят голяма част от билетите на публиката за следващия домакински мачове, като зрителите отново ще дават само символични суми, за да присъстват на “Българска армия”. Така може да бъде намален и отливът на фенове, какъвто е вероятно да се появи след разочароващите резултати.

“Меридиан мач”

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK