Ювентус

Роналдо намекна за отказване: Никой не знае какво може да се случи в следващите 2 години

34-годишният Кристиано Роналдо намекна за отказване от футбола. 

 

Португалецът се намира в страхотна физическа форма и според много специалисти, той може да играе на най-високо ниво още 4-5 години. 

 

"Все още обичам футбола, обичам да забавлявам феновете и всички, които обичат Кристиано. Възрастта няма значение, всичко е до психика." 

 

"През последните 5 години започна да ми харесва това да мисля за бъдеще извън футбола, така че кой знае какво ще се случи след година или две?"

 

"Не искам да имитирам никого. Трябва да бъдеш себе си, но винаги можеш да вземеш нещо от някои добри примери, не само от футбола, но и от други спортове - Формула 1, НБА, голф, UFC и т.н. Най-добрите атлети имат подобни работни етики."

 

"Дори  изпълнителните директори на големи компании винаги са мотивирани и трябва да работят усърдно, за да постигнат добри неща. Трябва винаги да вярваш в себе си. Във футбола имам повече контрол, знам какво мога да направя. В бизнеса е по-трудно, разчиташ на други хора, но аз имам добър отбор. Ще бъде предизвикателство за мен", коментира Роналдо. 

 

"Минаха години на усърдна работа, отдаденост и страст, за да постигна това, което успях във футбола." 

 

"Извън него имам още работа за вършене, но не ми харесва да съм номер две или три. Винаги искам да съм номер 1. 100% ще го постигна”, сподели 34-годишният Роналдо пред SPORTbible.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK