Ботев Пловдив

Карачанаков: От Ботев лъжат, дължат ми пари

Крилото на Царско село Антон Карачанаков обвини ръководството на Ботев Пловдив в лъжа след раздялата между двете страни по-рано през настоящия сезон, футболистът се оказа ненужен и в началото на месец август напусна Коматево. Той обаче има да получава пари, които според думите му все още се бавят.

 

"Клубът ми дължи пари. Направих компромис и разсрочих вноските на дати, за да бъде по-лесно на клуба. От Ботев не спазват това и само лъжат. На 10 октомври изтича срокът на последната вноска. Ще си търся заработените пари, както е редно", заяви Карачанаков пред sportal.bg.

 

"Бях коректен и съобразителен в името на отбора, за да си тръгна. Адалберт Зафиров ми казваше всеки ден, че съм в тежест на клуба. Треньорът му казвал, че не ме иска. Не знам какво се случи. Срещахме се тримата - аз, Зафиров и Петрович. Зафиров ми говореше, а Желко слушаше", допълни крилото.

 

Карачанаков игра в Ботев Пловдив през пролетта, след като се завърна от Гърция, къ-дето беше за кратко. Крилото изкара лятната подготовка, но още в началните етапи на шампионата разтрогна. Веднага, след като напусна Ботев, Карачанакоб подписа с новака в елита Царско село.

 

В последните дни се получи противоречие между спортния директор Зафиров и треньора Петрович относно причините, поради които Карача-наков е напуснал. Зафиров твърди, че наставникът не го е искал. Самият Петрович обаче се изненада, когато феновете му казаха, че това е било оправданието на Зафиров. Впоследствие Желко обяви в свое интервю, че Карачанакоб си е тръгнал, защото излизал твърде скъпо на клубния бюджет. 

 

Крилото записа 11 мача в елита през пролетта при Николай Киров, а този сезон

игра само 88 минути при 0:0 с Арда в първия кръг. Откакто е в Царско село,

Карачанакоб има 5 мача и 1 гол.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK