ФК Марица Пловдив Гигант (Съединение)

Съдиите от Гигант - Марица на една маса с управата на клуба от Съединение след мача

Съдиите от мача с “Гигант” на една маса с хора от клуба!
В потвърждение на думите на президента на “Марица” Христо Христов от интервюто му за Sportal.bg днес от Марица публикуваха снимки, правени вечерта след мача между “Гигант” (Съединение) и “Марица”. На нея се виждат главният съдия от мача Адриан Сюрджиев (вдясно, със зелената яка), двамата му помощници Румен Иванов и Николай Бинев (двамата вдясно от Сюрджиев), четвъртият съдия Деян Вълев (вляво с брадата), човек от ръководството на “Гигант” (в дъното на кадъра с екип на клуба) и администрат. директор на “Гигант” Николай Алексиев, по-известен във футболните среди като Кольо - Плъха (в гръб). На снимката има и още един човек, който не може да се определи кой е. Приятелската компания се намира на маса в местно заведение и както се вижда са в добро настроение. Всичко това потвърждава твърдението за близостта между управата на “Гигант” и съдийската бригада. Коментарите оставяме на вас. Снимката бе изпратена от хора от Съединение, на които им е направило впечатление състава на въпросната компания в заведението и държанието им един към друг. Доста показателно е, че случилото се е учудило дори местни хора.
Напомняме, че “Гигант” е общински клуб и се издържа с пари от местната община или иначе казано с пари на гражданите. Дали се изразходват по предназначение - за развиване на спортна дейност или за печелене на срещи по неспортен път? Това е проблем на местната община, клуба, неговите ръководители и разбира се на феновете на футбола в Съединение, които са свикнали да се радват на подобни победи.
По време на срещата между двата отбора, с оглед на случващото се, е било обмисляно отборът на “Марица” да бъде изваден от терена и мачът да не продължи, но след консултация е взето решение тимът да доиграе срещата, за да не бъдат налагани тежки санкции на клуба.
“Марица” не е общински клуб и издръжката е изцяло за сметка на президента Христо Христов. Отборът играе честен футбол, развива млади кадри и ги внедрява в мъжкия футбол. Единственото, на което всички в клуба държат е честна игра и от останалите клубове. Така, както трябва да бъде! Останалото не е спорт! Това е причината да искаме истината да излезе на яве. И ще се борим за това по същия начин, както и на футболния терен - до край!
Инетресно е кога БФС ще вземе някакво отношение по казуса и иска ли изобщо да работи в полза на честната игра...

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK