ЦСКА

Половината от феновете искат Стойчо за треньор

Поне половината от феновете на ЦСКА искат Стойчо Младенов за постоянен треньор. Това показа справка с няколко анкети, свързани с поста на "Армията". Идентични са и нагласите на привържениците, които коментират въпроса в социалните мрежи и форумите.

 

Младенов е №1 по гласове във всяко от допитванията, които са актуални в момента. 

 

Младенов вече бе канен за треньор на ЦСКА, но преди около година и половина - през пролетта на 2018-а. Впоследствие Стойчо заяви, че е имал железен договор с Кайсар и е нямало как да се стигне до раздяла. Сега обаче контрактът на Младенов в Казахстан изтича, а и той не иска да остава в настоящия си клуб. Стойчо би продължил в бившата съветска република само при евентуална покана от Астана. В неделя Младенов ще изведе Кайсар във финал за купата срещу Атирау, но дори и да спечели трофея, едва ли ще остане. Стойчо не е коментирал призивите на голяма част от феновете на ЦСКА да се завърне, като не е правил медийни изяви след раздялата с Люпко Петрович.

 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK