ЦСКА

Шеф в ЦСКА разкри кой наследява Люпко Петрович начело на отбора

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета гостува в студиото на БНТ, където говори по горещата тема - за заместника на напусналия Люпко Петрович.

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него", обясни Джарета.

"Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата", каза италианецът.

"Решението за Николай Бодуров също е на Гриша Ганчев. Нещо се случи между тях и заради това футболистът не играе", обясни Джарета.

"Люпко Петрович сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство. Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат", продължи шефът в клуба от "Армията".

"Не сме влизали в контакт с Любослав Пенев. Това са спекулации. Аз със сигурност нямам треньорски амбиции. Достатъчно са ми ангажиментите", добави Кристиано Джарета.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK