ЦСКА

Бодуров този път приключи с ЦСКА-София

Николай Бодуров май окончателно приключи с ЦСКА-София след изявлението си в понеделник.

 

 

Бранителят разкритикува остро главния мениджър Стойчо Стоилов. Като причина за отстраняването си пък Бодуров посочи недобра комуникация между него и силния човек в клуба Гриша Ганчев.

 

Предвид позицията, която Бодуров изрази, изглежда, че той окончателно си затвори вратата към завръщане и на 99% вече е изиграл последния си мач за ЦСКА-София.

 

 

Самият Бодуров вероятно е знаел и затова е решил да напише и своята гледна точка за ситуацията,пише „Тема спорт“. От около месец насам бранителят се готви индивидуално и не взима участие дори в контроли. За последно той игра на първи август в реванша с Осиек в Лига Европа. Очаква се през зимата Бодуров и ЦСКА да прекратят и документално отношенията си. Към бранителя през лятото имаше интерес от чужбина.По отношение на отстраняването на Бодуров излязоха доста версии. Играчът категорично отрече да е давал съвети на Люпко Петрович кой да е на терена и допълни, че не е правил проблеми в отбора и не се е карал с другите футболисти. Бодуров атакува персонално Стойчо Стоилов, като го и иронизира: „Излезе друга версия за отстраняването ми от главния скаут-спортен-директор-изпълнителен-директор-старши треньор-доктор или като човек, който разбира от всичко – Стойчо Стоилов, че аз съм съветвал Люпко Петрович за състава! Разбирам, че г-н Стоилов иска да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други хора (както го е правил много пъти през годините), но хората разбират за какво става въпрос“, заяви Бодуров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK