Янтра Габрово

Братя Кожухарови се завърнаха в Янтра

Страстната седмица в ОфК Янтра Габрово приключи с щастлив край! Двама от ключовите футболисти на тима - братята Пламен и Християн Кожухарови, се завръщат в състава и ще продължат участието си в родния си град. Преди седмица двамата обявиха, че напускат отбора и че заминават да работят във франция при своя баща, недоволни от отношението на ръководството и от неспазено обещание за треньорските им хонорари в ДЮШ.

 

Последва светкавична реакция на УС на ОФК Янтра, като с решението на проблема се зае лично кметът на Габрово Таня Христова. Макар тя и зам.кметът Климент Кунев да се водят начело на клуба най-вече по документи, а оперативната тежест да падаше основно върху общинския съветник - адвокат Митко Димитров, плюс представителите на обединилите се Янтра Гб и Янтра 1919 (Христо Куцилев и Веселин Антонов), в сряда градоначалникът е провела лична среща с братя Кожухарови, на която напрежението е било туширано, а двамата играчи са помолили за време за размисъл. В крайна сметка Пламен и Християн са преосмислили решението си и снощи се включиха във вечерната тренировка на Янтра преди утрешното гостуване в Мездра на местния Локомотив. При успех габровци отново ще излязат начело в класирането след домакинското равенство на лидера Севлиево срещу Вихър Славяново (1:1) в изтегления мач от кръга.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK