Созопол

Румен Димов: Нямаше как да спрем Ласков

Силният човек в Созопол Румен Димов коментира трансфера на футболист №1 на клуба за миналата година Антонио Ласков в Бангладеш. Той ще играе във Висшата лига на страната, където ще защитава цветовете на новака в групата BFPC. Контрактът му е за една година с опция за по-дългосрочен договор, ако халфът успее да се наложи. 

 

"Нямаше как да спрем Ласков. Възнаграждението му там е в пъти по-голямо. А и той е дал много за нашия клуб. Няма да спираме никого, особено ако е за трансфер зад граница. Ласков вече замина за Азия, първенството там започва след месец. Разбрали сме се, че ако там не се получат нещата, вратата на Созопол е винаги отворена за него. А към наши футболисти винаги има интерес. На последния ни мач с Марица имаше трима мениджъри, харесали са много двама от по-младите ни футболисти. Пак повтарям - няма да спираме никого, ако офертата към него е добра", коментира пред kotasport.com Димов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK