Левски

Парите за нов бек в Левски може да се спестят

Трансферната сага около привличането на още един бек на „Герена“ продължава с пълна сила. От 2 години „сините“ търсят човек, който да се конкурира с Иван Горанов, но не могат да открият. Сега дори изискванията към кандидатите са доста завишени. Иска се те да могат да играят не само отляво, но и от дясно. Специалистите са категорични, че играч с подобен профил трудно може да бъде открит. А малцината, които могат да се справят добре, струват много, ама наистина много пари.

 

Съществува обаче и друго мнение, а то е, че не си заслужава да пилееш пари за ляв бек, който не е от класата на Лусио Вагнер. А контролите на Левски от последните два лагера в Добриншца показаха, че тези средства може и да се спестят. Кирил Киров и Александър Георгиев показаха, че в тях има хляб. Вярно е, че Емирейтс и Пирин (Разлог) не бяха от доста от отборите от елита, но Киров и Георгиев показаха добри неща и по-доб-ре е на „Герена“ да вложат пари в тях, а не в чужденец, който да бъде за бройка. Смята се също, че Георгиев дори минава за любимец на Петър Хубчев и помощниците му, които го приобщиха към първия отбор с идването си. Сега остава само Хубчев и компания да развият двете момчета.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK