България

"Ако ще сменяме Боби с Бербатов, мерси!

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски изгледа мача на България с Англия от VIP-ложата в компанията на своя приятел Чавдар Цветков.

 

„Вие какво сте очаквали от този мач? На какво отгоре може да се борим с Англия. Много сме далеч от тяхното ниво. Яд ме е само, че в нашия национален отбор не видях малко повече агресия, мъжка игра и по-здраво стъпване на терена. Знаете, че в моя отбор това е първото, на което държа. Футболистите трябваше да покажат хъс и никой нямаше да ги обвинява за нищо. Аз си мисля, че нашият Карагарен можеше да изпъкне с подобни качества в този мач. Той е напористо момче и се хвърля смело. След мача обаче се шегувах, че съм сърдит на Балъков не заради Бирсент, а защото не взе в състава Чаво и Гон-зо. Те се далеч по-големи мъжкари от тия на терена“, коментира с усмивка колоритният футболен бос. Бизнесменът взе отношение и по темата с поисканата от премиера Бойко Борисов оставка на президента на БФС Борислав Михайлов.

 

„Ако ще сменяме Михайлов с Берба-тов, мерси! Хората да си спомнят как бе сменен Иван Славков навремето и какво беше състоянието на футбола ни при него и какво е сега. Боби поне беше до Батето някоя и друга година и бе понаучил това-онова. Аз лично към него не бих казал лоша дума. Хора, които не са давали пари за футбола, не могат да го управляват. Стига с тия легенди и ветерани, дето правят школи, за да прибират пари от такси. Трябва друг подход. Казах го и преди време - следващият президент на БФС трябва да е човек с опит като мениджър. Който е ръководил хора и е носил отговорност. Не ни трябват бивши футболисти в управлението“, категоричен е бизнесменът и призна, че от трибуните не е чул нищо смущаващо. 

 

„За мен англичаните малко преиграха с темата за расизма. През лятото и в Локо имахме този проблем. В Европа някой възприемат нашето „Уууу“ като маймунски звук. Нещата трябва да серазграничават. Азчувах „Уууу“ инищо друго. От другата страна ,какво са подвиквали няколко човекане знам. Те трябвада понесат персо-нална санкция заповедението си, както и тези които са ги допуснали до стадиона“, каза още Христо Крушарски.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK