Левски

Станислав Костов ще зарадва децата на предстоящата среща „Учи с „Левски“

Един от най-обичаните от привържениците играч на "сините" и пример за мъжество и всеотдайност - Станислав Костов, ще присъства на предстоящата в събота среща от съвместната кампания на ПФК Левски и Тръст "Синя България" - "Учи с Левски", информират от клуба.

 

 

Голмайсторът ще зарадва децата със снимки и автографи и ще отдели време и внимание за всички присъстващи.

 

 

"Припомняме, че на срещата ни преди мача с Арда ще си говорим за левскарския дух и идентичност, а специален гост ще е авторът на "Синята приказка" - Петър Димитров.

 

 

Един от най-емблематичните "сини" привърженици ще пренесе децата в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски ценности. Ще разкаже за личните си преживявания и срещи с великите играчи от миналото.

 

 

Срещата, както и досега, ще бъде насочена към деца до 12-годишна възраст и ще протече в рамките на до 45 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

 

 

Второто издание на "Учи с "Левски" ще стартира в събота, 19.10, на "Герена". Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. "Тодорини кукли" 47) в 17.30 ч., където Лъвски и служители на клуба ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!", добавят от клуба на официалния си сайт.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK