България

Михайлов: В България няма уговорени мачове!

Подалият оставка като президент на БФС Борислав Михайлов коментира темата с уговорените мачове. 

 

“Темата за уговорени мачове се преекспонира от 15 години. Който докаже, че има черно тото, нека виновните си поемат вината. Всички сигнали са предадени на прокуратурата. Има съмнения за уредени мачове, но нищо не е доказано. Сигналите намаляват през годините”, заяви Михайлов на пресконференция в Националната спортна база.

 

 

“Аз нося отговорност пред хората, които са ме избрали. Това са 600 делегати”, сподели той. “Коя е най-голямата ми грешка през годините? Може би съм бил прекалено добър. Тръгвам си от футбола за дълго време. Ще си почивам, ще ходя на риба и на лов. За футбол ще мисля след много време, ако въобщи започна да мисля за футбол. (…) Не се чувствам предаден. В един момент на човек му писва”, довери легендарният вратар. “Половината от футболистите от мача с Англия в София не ги познавах. Имаше дебютанти, нови имена”, каза вече бившият президент на футболния съюз.


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK