Кариана (Ерден)

Какъв е лимитът на силите на Кариана? В Ерден всичко е възможно

Доста хора определяха Кариана (Ерден) като един "селски" отбор през миналия сезон. Не му даваха надежда на спасение, мислеха че е еднодневка и тем подобни неща.

След една от поредните загуби в началото на сезона, когато отборът бе воден от вече бившия треньор на тима Атанас Джамбазки, Милан Йосифов излезе публично и обяви "Ще се спася през този сезон, а през другия сезон ще гоним топ 3. Каквото съм казал, аз го изпълнявам". 

Думите му не бяха приети особено насериозно, но .... няколко кръга преди края на полусезона на кампания 2019/2019 Кариана е само на 3 точки от третото място и взе скалпа на ЦСКА 1948, като това доведе до треньорска рокада в състава на "червените".

Без съмнение основният "виновник" за страхотното представяне на тима от началото на сезона е Веселин Великов, а след това и неговите футболисти.

Още по време на престоя си в Дунав (Русе) той успя да докаже, че е чудесен мотиватор и за разлика от доста свои колеги умее да създава колектив.

Колектив без който и да имаш много класни единици не можеш да изпъкнеш.

Новите летни попълнения в отбора се вписаха отлично и в крайна сметка резултатите са налице.

Очевидно е, че Кариана няма да се бори за изпадане, а ще играе за победа във всеки мач и ще се опита да завърши сезона колкото се може по-нагоре в класирането.

С добрите резултати и настроението на домакинските мачове се приповдигна, а отборът освен това е посещаван и от фенове от Монтана, Враца и дори ... София. 

Един от хората, които пропътуваха разстоянието от София до селото, за да подкрепят отбора в мача срещу Пирин е Богдан Пиралков, популярен брокер от София. 

И той се закани, че това няма да е последният път в който подкрепя тима и с удоволствие ще дойде и друг път.
Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK