Пирин Благоевград

Тренчев след боя над Хебър: Не можем да стигнем лидерите

Треньорът на Пирин (Бл) Иво Тренчев е доволен от убедителния успех срещу един от най-стабилните отбори във Втора лига Хебър, но остава реалист и не дава обещания за промоция още през този сезон.

 

„За мен победата ни не е изненада. Винаги казвам на играчите, когато излизат за даден мач, да не мислят за резултата, а за това-как да играят по-добре, да мислят за футбола и да изпълнят поставените им задачи. Резултатът в наша полза можеше да бъде и по-голям. Особено второто полувреме и Габриел, и Митко Благов, а и Брадли Меле-дже пропуснаха доста добри ситуации. Но е хубаво,че победихме като гости убедително един отбор с амбиции и с претенции. Такъв успех ни дава самочувствие да се развиваме. Знам,че сега феновете на Пирин не само се радват, а мнозина от тях очакват от нас и нещо много голямо. Но това означава да достигнем Септември и ЦСКА 1948, което е много трудно! Защото те имат много добри състави, показват добри игри и стабилни резултати. Те имат по еднадве загуби. Още повече, че новото клубно ръководство достатъчно ясно каза още при идването си, че няма този сезон никакви амбиции за първо-второ място. Ние се стремим да отидем, колкото се може по-високо, отборът да се стабилизира. Вече се събра една група от добри играчи, вече и Конър Хендерсън влезе в своя ритъм, Брадли Меледже също напредва бързо. Това веднага си проличава и като игра, и като резултат. Нека да мине първия сезон, да видим как ще продължим. Но засега не е реално да говорим, че сме конкуренти на ЦСКА 1948 като класиране. Нека не поставяме отбора ни в излишно напрежение! Тази година за мен е невъзможно това да се случи. Защото и Септември,и ЦСКА 1948 печелят постоянно точки, не показват колебания“, коментира Тренчев пред „Меридиан Мач“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK