Хебър (Пз)

От Хебър: Треньорската смяна изобщо не стои на дневен ред, Митов ще продължи да води отбора

Ръководството на Хебър не смята да се разделя с треньора Николай Митов. Това обяви членът на управата Иван Папазов, който изпълнява на обществени начала и длъжността на спортен директор в клуба.

"Треньорска рокада не стои на дневен ред. Видно е, че някои столични медии проявяват подозрителна „загриженост” за нашият клуб и едва ли не след всяка загуба „уволняват” Николай Митов. Подчертавам за втори път, че неговата съдба не зависи от нито един конкретен мач. Той е в Пазарджик за да реализираме заедно един дългосрочен проект.

"Вече казах, че като новак в лигата целта пред Хебър тази година е утвърждаване и изграждане на отбор. Такъв не се прави 3-4 месеца. Ще има победи, ще има и загуби. Но да правим трагедии от един слаб мач няма да се случи. Смятам, че футболистите са изживели неприятната домакинска загуба от Пирин и вече мислят само за следващия мачЦСКА 1948 е много сериозен противник, но това не значи, че е непобедим”, коментира Иван Папазов.    

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK