Спартак Варна

В Спартак Вн в шах за новия треньор

Ръководството на Спартак Варна все още няма яснота кой ще е новият старши треньор на тима. Както е известно, Неделчо Матушев влиза в щаба на новия селекционер на националния отбор Георги Дерменджиев. Засега соколите удрят на камък в преговорите с няколко специалисти.

 

Тимът ще се води временно от помощника на Матушев Кириакос Георгиу. Именно той ще изведе отбора в четвъртък при гостуването на лидера във Втора лига Септември София. "Преговаряме с няколко специалисти, които са извън Варна", коментира шефът на УС на соколите Борислав Георгиев-Бобъра. Според запознати вариантите засега не са никак много. Възможно е и Георгиу да остане на поста до края на годината, а от януари да се мисли за постоянен вариант. Отборът имаше известно стабилизиране при Неделчо Матушев, но напоследък пак забуксува, което допълнително е накарало доскорошния наставник да избере предложението на БфС да влезе в щаба на Дерменджиев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK