ЦСКА Черно море

ЦСКА рестартира офанзивата за Минчев

ЦСКА ще направи нов опит да вземе младата звезда на Черно море - Мартин Минчев, научи „Меридиан Мач“. „Червените“ се пробваха да вземат 18-годишното крилото, което стигна и до мъжкия национален отбор през лятото, но до сделка не се стигна. Тази зимна пауза ЦСКА ще рестартира офанзивата за привличането на „Армията“ на най-големия талант в родния футбол. Според запознати основният коз на „червените“ ще бъде оферта, в която ще има клауза, според която Черно море ще запази солиден процент от правата на Мартин Минчев при бъдещ трансфер. Припомняме, че в последно време ЦСКА осъществи няколко солидни продажби зад граница, от които прибра около 10 000 000 евро. Това показва, че клубът е стабилен на международния трансферен пазар и реално има добри шансове евентуално да продаде Минчев ^ зад граница на много по-висока цена от тази, за която Черно море би успял.

 

При всички положения обаче една сделка между ЦСКА и „моряците“ за крилото ще стане трудно, защото към играча има интерес и от Левски, и от Лудогорец, а отделно Черно море няма да се раздели с таланта си. В същото време стана ясно, че „червените“ този път няма да правят опит да вземат Тодор Не-делев, който през последните 2-3 трансферни прозореца беше сред основните цели на клуба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK