ЦСКА 1948 Хебър (Пз)

Готвят ад за ЦСКА 1948 в Пазарджик

ЦСКА 1948 върна самочувствието си с побой над Нефтохимик, но сега му престои ново предизвикателство. „Червените“, които изпитват сериозни проблеми в гостуванията си, сега ще трябва да търсят 3 точки на доста неприятен терен - Пазарджик. Вчера комисия на БФС реши, че стадион „Георги Бенковски“ отговаря напълно на условията и на него ще може да се играят мачове от Втора лига. Така още в четвъртък Хебър ще посрещне у дома ЦСКА 1948.

 

Според запознати феновете на новаците готвят ад за гостите, след като се сложи край на мъките им да подкрепят любимците си в Брацигово. Както е известно, съоръжението в Пазарджик не отговаряше на условията за професионален футбол и се наложи спешен ремонт. Обновена бе централната трибуна, както и терена. Строителните дейности обаче няма да спрат до тук. Целта е стадион „Георги Бенковски“ изцяло да се превърне в модерно съоръжение.

 

Двубоят с ЦСКА 1948 е в четвъртък от 13,30 часа. Въпреки този ранен час се очаква на трибуните да има над 2000 зрители, които да тормозят до дупка гостите.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK