ЦСКА

ЦСКА следи 10 играчи

ЦСКА-София следи внимателно изявите на над 10 играчи от 3 континента - Европа, Южна Америка и Африка. Част от тях ще акостират на “Армията” през 2020 година. Очаква се “червените” да се падсилят с две или три нови попълнения по време на зимната пауза на шампионата. Хора на ЦСКА-София наблюдавт активно състезатели, които представляват интерес за клуба. Много е вероятно през зимата да бъдат привлечени защитник и креативен халф. Новите попълнения обаче няма да са повече от три и предстоящата зимна селекция ще е много по-скромна като бройка от лятната, когато кубът се подсили с близо дузина играчи. Един от тях - напдателят Томи Юрич, лекуваше контузия през последните две седмици. За момента не е ясно дали той ще попадне в групата за гостуването на Черно море на “Тича”.

 

 

В същото време ЦСКА-София се очаква и да се раздели с поне трима играчи по време на зимната пауза. 

 

В края на януари и началото на февруари отборът отново ще бъде на лагер в Испания за четвърта поредна година и ще изиграе контроли с качествени съперници.

 

 

ЦСКА сВ същото време се очаква съвсем скоро бразилецът Евандро да получи български паспорт и така да бъде разрешен проблемът с играчите извън ЕС, които в момента са четирима и един трябва да отпадне от групата. Срещу Етър това отново бе руснакът Денис Давидов.

 

“Тема спорт”

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK