ЦСКА

Бодуров: Искам да си ходя през зимата

Бранителят на ЦСКА Николай Бодуров наруши мълчанието си пред "Тема Спорт". Той коментира накратко ситуацията си на "Армията".

 

"Ясно е, че искам да си ходя. Надявам се през зимата да се разберем и да разтрогна договора си. Няма смисъл да оставам. Безпредметно е и за мен, и за клуба да продължаваме така. Искам да играя, да продължа другаде. Вярвам, че ще се разберем без проблеми през зимата и ще си тръгна", каза Бодуров.

 

"Повече коментари не виждам смисъл да правя. Няма да отговарям на думите на Ганчев. Каквото имах да го казвам - вече го казах във фейсбук", допълни Бодуров.

 

Договорът на защитника е до края на сезона, но се очаква след есенния дял той да разтрогне. Към бранителя не липсва интерее и вече е получил няколко обаждания и обмисля вариантите за продължение на кариерата си. Откакто премина в ЦСКА в началото на 2017-а, към Бодуров неведнъж е имало оферти от чужбина. Той обаче предпочиташе да остане у нас, за да е близо до семейството си.

 

Доскорошният капитан изпадна в немилост на"Армията" след реванша в Лига Европа с Осиек на 1 август. Оттогава Бодуров не е попадал в групата. А собственикът на клуба Гриша Ганчев заяви: "Задраскал съм го с дебелия флумастер. Това е положението! Когато от едната страна има добро отношение, коректност, загриженост, а от другата прищевки и негативизъм - така се получава. Не искам да съм обграден от некоректни хора", каза Ганчев в интервю за topsport.bg на 16 октомври.

 

Седмица по-рано Бодуров публикува дълъг коментар в профила си във фейсбук, в който обясни каква е ситуацията. Той скочи и на Стойчо Стоилов, който заявил пред фенове, че защитникът давал съвети на Люпко Петрович за състава.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK