Дунав

Киров: Просто съм безсилен, футболистите ми искат да спрат да провеждат тренировки с отбора

Наставникът на Дунав Людмил Киров говори след загубата с 1:2 от Ботев (Пловдив) в Русе. Специалистът призна, че е безсилен, но предупречи, че ако футболистите спрат да тренират, ще бъдат уволнени дисциплинарно от клуба.

Киров призова за бързо разрешаване на финансовите проблеми на "драконите".

"Поздравявам моите момчета, че се стараха, доколкото можаха. Убеден съм, че това не е моят Дунав, който радваше публиката в Русе. Проблемите са много, няма да ги коментирам, хората знаят за какво става въпрос. Аз съм безпомощен, моите колеги от щаба също. Не съм запознат с финансовата гледна точка на отбора, говорил съм с футболистите, подхвърлиха, че не искат да тренират, но това няма как да се случи. Те имат професионални договори с Дунав. За мен е правилно в клуба да влезе човек Х, няма значение кой, и да знаят ще има ли клуб, няма ли. Неяснотата убива работният процес.

"За моето оставане начело на отбора няма с кого да разговарям, но аз ще съм последният човек, който ще си тръгне. Повечето футболисти са доведени от мен в клуба. Футболистите няма как да спрат да идват на работа, те ще бъдат уволнени дисциплинарно, това ще се случи. Вече съм и с краката, и с ръцете на земята. Безсилен съм", каза Киров след срещата в Русе.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK