Левски

В Левски зачеркнаха Кипър

Левски отново каза „Сбогом“ на Кипър, където проведе последната си зимна подготовка. На „Герена“ този път се отказаха от този вариант и избраха Турция. Югоизточната ни съседка предлага по-изгодни условия от финансова гледна точка, както и мачове срещу по-сериозни съперници. През миналата зима „сините“ не се изправиха срещу нито едно сериозно име, ако не броим Уфа с Николай Димитров. Тимът от „Герена“ дори бе принуден два пъти да играе с руснаците.

 

Освен това в Турция Петър Хубчев и компания ще си спестят дългите пътувания, на които бе подложен отбора за мачовете на Острова на Афродита. „Сините“ бяха отседнали в Агия Напа, но изиграха повечето от проверките си в Ларнака. Югоизточната ни съседка бе и обичайна дестинация за другите родни отбори, които е водил Петър Хубчев. Очаква се скоро пълната програма на отбора да стане ясна, а този път Левски ще се радва на двубои с по-силни отбори и то не само от Източна Европа.

 

На „Герена“ обаче са били категорични и за друго - цялата зимна подготовка ще бъде в Турция. Отборът няма да има лагер у нас или на друго място, както бе преди години с Гърция.

 

Иначе Кипър бе със статута на шампионска дестинация за „сините“ още от ранния период на Люпко Петрович.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK