Монтана

Фугата: Целта на Монтана е място в топ 3, изпуснахме чисти ситуации в мача със Септември и ни е яд

Треньорът на Монтана Владимир Иванов - Фугата логично бе разочарован след домакинската загуба с 0:2 от Септември на "Огоста".

“Индивидуална грешка, от която получихме гол. В края ни вкараха и случаен гол с рикошет, когато рискувахме повече. Искахме да опитаме с по-бързи състезатели, защото централните защитници на Септември по-трудно се ориентират. Имахме ситуации, но изпуснахме. Трябваше да отбележим при 0:0.

Имахме две 100-процентови ситуации преди тези на Септември, но не вкарахме. После дойде нелепата грешка. Играта се бори на голове.

В доста срещи проблемът ни е, че не успяваме да вкарваме ситуациите си, а създаваме положения и то при резултат, който ще ни даде предимство на нас. Отбележим ли първи, можем да вкараме и два-три.

Предвид разликата в точките, първите две места са далеч. Ще гоним третото място. Имаме отбор, но ни трябва повече късмет.

Почти всички отбори в “Б” група са равностойни. Всеки може да поднесе изненада.

Лошото е, че играем мачове през 15-20 дни, това не е добре за нас, а и за всички отбори. Това оказва влияние. Всеки един треньор предпочита да има мачове през 5-6 дни. Сега ще почиваме 14 дни, а при предишната пауза почивахме повече от 15 дни. Странно е и не е приятно такива големи паузи”, каза Фугата.

Снимка: Топспорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK