Арда (Кж)

Белчев: Нека да не се лъжем, имахме и късмет, за да стигнем до тази победа

Старши треньорът на Арда Кърджали Стамен белчев призна, че тимът му е извадил късмет при успеха с 1:0 над Берое в Стара Загора. Ради Василев вкара единствения гол от дузпа в края на първото полувреме, но през втората част Мартин Камбуров не успя да уцели вратата също от 11-метров наказателен удар.

"Мисля , че колективните действия на момчетата бяха предимството на нашия отбор днес. И другото, нека да не се лъжем, късметът, който имахме при дузпата и положенията на противника. Имахме проблеми с контузени футболисти и натрупана умора при някои други. Някои промени бяха и лично мои решения. Всеки един от играчите трябва да бъде готов, когато му се гласува доверие, да даде най-доброто от себе си."

"Надявам се да сме си направили правилните изводи. Не само аз, но и футболистите и целият щаб. Надявам се да продължим с постоянството."

"Мисля, че добре бяхме разузнали силните и слабите страни на Берое. Искахме да отнемем скоростта в атаката на Берое и мисля, че на моменти се получи."

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK