Лудогорец

Лудогорец се разделя с Манолев и Хорхе Браун

Лудогорец е пред раздяла с двама от резервните си футболисти, разбра "Тема Спорт". Почти сигурно през зимната пауза Разград ще напуснат вратарят Хорхе Браун и крайният защитник Станислав Манолев.

 

Аржентинският страж загуби битката за титулярно място с Пламен Илиев и бразилеца Ренан. Той дойде в Лудогорец през юни 2017-а, като подписа за 3 години. Договорът му с клуба изтича през лятото догодина. Затова орлите първо ще направят всичко възможно да го продадат тази зима, за да вземат някакви пари за него. Ако не успеят, двете страни ще се разделят по взаимно съгласие. През този сезон около контузията на Ренан Браун попадна в групата за няколко мача, но все още не е записал игрови минути.

 

С оглед завръщането и на Владислав Стоянов, който през уикенда пази за дубъла след близо 1000 дни отсъствие, оставането на Хорхе Браун изглежда още по-нелогично. Реално в момента Лудогорец разполага с цели четирима вратари - Пламен Илиев, Ренан, Браун и Владо Стоянов. Отделно, младежкият национал Даниел Наумов, на когото се предрича добро бъдеще, е под наем във ФК ЦСКА 1948 Сф.

 

Станислав Манолев също може да поеме към изхода на "Лудогорец Арена" през зимната пауза. Той дойде в началото на годината, след като се оказа ненужен в ЦСКА. Така и не може да се утвърди като титуляр и е резерва на Недялков, а доста често не попада и в групата. Тази кампания в елита има 9 мача. През пролетта пък записа само 5 срещи. Изигра и 2 двубоя с дубъла във Втора лига.

 

Напредналата му футболна възраст, на 16 декември ще стане на 34 години, също се оказва решаваща за бъдещето му при разградчани. Възможна е раздяла през зимата и с още един играч. Лудогорец вече работи усилено по зимната селекция, като тя обаче ще включва най-много три попълнения. През лятото бяха взети куп нови играчи. На няколко пъти хора от скаутското звено бяха в чужбина - Португалия, Холандия и Бразилия, за да гледат футболисти.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK