Монтана

Помощниците на Фугата поемат Монтана

Монтана няма да нов треньор в близките дни, както очакваха мнозина. Тимът ще довърши есента, воден от помощниците на Владимир Иванов. Последният бе освободен във вторник заради слаби резултати. Чашата преля след загубата с 0:2 от Септември у дома. Тя закотви тимът на шестото място в класирането. „Не искаме да бързаме, защото треньорските рокади при нас станаха много. Благодарихме на Владимир Иванов, но бе нужна промяна“, обяви за „Меридиан Мач“ кметът Златко Живков, който е и силната фигура в отбора.ра в отбора.

 

„Ще продължим с помощниците, които остават при нас. Мирослав Митев, Светлан Кондев и Венци Иванов ще изкарат оставащите три мача. Те имат и линцензи „Про“. Този път искаме да се огледаме внимателно и да открием точният човек“, продължи Живков. „От Ферарио Спасов насам нещата наистина не се получават. Така че сега трябва да преценим доста добре нещата“, допълни той.

 

Според запознати една от причините за това решение са и отказите на няколко души, които са били търсени от ръководството на тима. В оставащите три мача до зимната пауза Монтана гостува на Литекс, след което приема у дома ком- ’ шиите от Кариана. Последният двубой е край морето срещу Нефтохимик.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK