Барселона Аржентина

Тиаго Силва нападна Меси: Само гледа да влияе на съдиите

Капитанът на Бразилия Тиаго Силва нападна звездата на Аржентина Лео Меси и заяви, че нападателят на Барселона само гледа да влияе на съдиите. 

 

Двата тиам се изправиха един срещу друг и "гаучосите" спечелиха с 1:0 с попадение на Меси. 

 

"Меси искаше да командва, искаше той да ръководи двубоя. Той ритна двама футболисти, но реферът не направи нищо, а можеше да му покаже втори жълт картон и да го изгони", коментира Силва. 

 

"Аз отидох да споря със съдията за това, а Меси само се смееше. Меси винаги се опитва да накара съдията да отсъди фаулове в опасни зони. Говорихме с няколко футболисти, които играят в Испания, и те ни казаха, че и там е същото." 

 

"В Шампионската лига Меси няма това предимство, защото съдиите там са по-строги. Има съдии, които му се възхищават и отсъждат в негова полза." 

 

олкова много говорим за възпитание, но в същото време един от най-обичаните футболисти казва на един… добре, няма кажа “стар човек”, защото той (б.ред. - Тите) ще ми се ядоса, но казва на треньора да замълчи. Каквото и ще да е съперничеството, възпитанието трябва да е на първо място.”

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK