България

Венци Стефанов: Нямаме шанс на Европейското с този отбор и треньор

 

Венцеслав Стефанов коментира ситуацията с националния отбор и заяви, че с този състав и този треньор нищо не може да се получи. 

 

"Много ми харесаха момчетата от младежкия отбор. За мен е един показател, че имаме смяната, на която можем да разчитаме.

 

То е толкова просто, фасулска работа. Когато сме имали млади футболисти, които се класират във фазите на евроквалификациите, винаги изкарваме добри млади футболисти. Трябва да им се дава шанс да играят цели мачове в клубните им отбори.

 

С този отбор и с тези футболисти имам желание това нещо да се случи, но силно се съмнявам.

 

Тогава имаше футболисти, големи имена. На Костадинов това му беше звездния миг. Показахме, че можем да победим всеки отбор. После на Световното съдията ни ограби. Отивахме на финал.

 

 

Ако не се даваше на толкова чужди футболисти да играят, щяхме да имаме футболисти, които достойно да защитават честта на България и сега, а не да имаме тези 12 загуби. Дано Господ е с нас и да отидем на Европейското, но дори да отидем - с този отбор и с този треньор нищо няма да се получи.

 

 

Излишно нагнетява Лечков напрежение, не му прави чест. Толкова ли има мерак да управлява? Ако управляваш, направи така, че да има спокойствие", каза Стефанов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK