ОФК Марек 2010 Спортист - Своге

От Своге: Фенове и играчи на Марек ни биха

Победата над Марек с 3:2 е струвала скъпо на играчите на Спортист (Своге). Те едва са се измъкнали живи от стадион „Бончук“. „Не видях какво точно стана, но в един миг трябваше да се намесвам и да спасявам наши играчи. Има записи, делегатите ги взеха веднага“, обяви треньорът Дарко Савич.

 

 

„Поздравявахме се за победата, когато изведнъж пред скамейката ни настана меле. Играчите на Марек връхлетяха на нашите. Не знам какво е причинило това. Може би е имало някакви закачки на терена. Те натискаха да ни победят, но вкарахме трети гол. Явно някой нещо е казал, но такива неща ги е имало, има и ще продължава да ги има по терените. Всеки, който е играл футбол, знае това. Иначе нямаше груби нарушения и нищо по-впечатляващо по време на самата среща. После обаче бе като на война. От всички страни имаше юмруци, шутове. Отляво, отдясно. Скочих да спасявам момчетата. Едното едва успях да го вкарам в тунела към съблекалнята. Намесиха се и фенове, прескочиха оградата и се включиха в боя. Видях, че двама от тях нападат един от футболистите ни, намесих се и го отървах. Тогава пред очите ми удариха друг от нашите. Такива неща вече са недопустими. Не бива да се допуска публиката да нахлува и да бие, нищо че сме в Трета лига“, коментира за „Меридиан Мач“ пък треньорът на вратарите Марио Александров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK