Мъж получи работа в отбор от Сърбия заради Football manager! Резултатите не закъсняха

Андрей Павлович е един от най-големите фенове на играта Football manager. Павлович получи шанс да работи във втородивизионния Бежания, след като изпрати своите постижения на ръководството на тима. 

22-годишният Павлович е поел тима на Бежания и успява да спечели 11 титли в шампионата и 6 пъти триумфира с Купата на Сърбия. Той класира отбора и за 1/2-финалите в Шампионската лига. 

 

В реалния свят отборът на Бежания изпада във финанасова криза и е изпратен в 6-ото ниво на сръбския футбол. 

 

Павлович решава да се свърже с ръководството на отбора и изпраща постиженията си на Football manager във Фейсбук. За негова огромна изненада от клуба се свързват с него и му предлагат работа като анализатор. 

 

Той приема и вече работи в отбора от месец, като резултатите не закъсняват. След пристигането му Бежания няма загуба - 5 победи и 1 равенство. Тимът вече е на 6-ата позиция в класирането. 

 

"Опитвам се да се фокусирам върху дефанзивните/атакуващи зони, за да анализираме силните и слабите страни на отбора", коментира Павлович. 

 

 

 

 

Освен с доклади Петрович обновява сайта на клуба и стартира Instagram страница, която вече има над 1000 последователи. Той вече е намерил и първият спонсор на тима, който ще дава по 50 евро на месец.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK