ЦСКА

Зов за помощ! Бащата на футболист на ЦСКА-София се нуждае от спешно кръвопреливане

Юношата на ЦСКА-София и капитан на тима до 17 години Александър Бучков изживява истински кошмар, след като вече трета година баща му се бори с рак на костния мозък. След настъпило усложнение мъжът има спешна нужда от кръвопреливане, а “червените" призовават всеки, който може, да дари кръв. Кръвната група е изключително рядка: А отрицателна.

"Бащата на нашия юноша Александър Бучков, капитан на ЦСКА U17, се бори с рак на костния мозък от 3 години. За съжаление този кошмар настъпва за трети път, като винаги в края на лечението възникват усложнения и то се връща в изходна позиция.

В момента на Мирослав Бучков му се налага спешно кръвопреливане, a за жалост кръвната група е изключително рядка: А отрицателна.

Призоваваме всеки от вас, който може да помогне, да дари кръв в полза на МИРОСЛАВ ХРИСТОВ БУЧКОВ в Центъра по трансфузионна хематология в София.

В момента Мирослав се лекува в отделението по Хематология и Онкология на УМБАЛ "Св.Иван Рилски" в София.

Ще бъде осигурен транспорт до София за хора от провинцията с кръвна група А-, които искат да дарят кръв. Те могат да позвънят на телефон 0896899322.

Да помогнем на Миро в борбата му с коварната болест!”, призовават от клубния сайт на ЦСКА-София.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK