Нефтохимик

Нефтохимик и efbet официално обявиха партньорството си

На официална пресконференция Нефтохимик и efbet запознаха медиите и обществеността с новите си договорни отношения. Букмейкърската компания  помогна на отбора да се върне отново на собствения си стадион, като се ангажира с наема на съоръжението за следващите пет години. Освен това efbet ще подпомага финансово клуба чрез договор за реклама. На събитието бяха представени и новите екипи на Нефтохимик, на които, на челна позиция, се откроява логото на новия спонсор efbet.

 

 

„Искам да благодаря на efbet и на всички, компании, които помагат на отбора. Община Бургас се радва когато българският бизнес подпомага спорта.“ – каза заместник-кметът на Община Бургас д-р Лорис Мануелян.

 

 

Бранд-стратегът на efbet Теодор Табаков, изрази задоволството си от партньорството с Нефтохимик и от факта, че то носи ползи и за двете страни. „Сега можем да напишем нова история с нови победи, нови титли. Призовавам феновете да подкрепят отбора“ – каза още той.

 

 

Президентът на Нефтохимик Андрей Рунчев и Анелия Златкова от Съвета на директорите подчертаха значимостта от партньорските взаимоотношения с компания от такъв ранг. В изказванията си и двамата бяха категорични, че това е необходимо и ще даде възможност за устойчиво развитие на плановете за отбора.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK