ОФК Марек 2010

Президентът на Марек остава

Президентът на Марек Борис Паризов ще остане начело на клуба. Такова решение е било обявено на сбирка на стадион "Бончук", на която е обсъждано бъдещето на клуба. На срещата освен представители на отбора са присъствали кметът Методи Чимев, общинските съветници Йордан Йорданов и Георги Наумов, как-то и фенове и хора, свързани с футбола в Дупница. След разгорещени дебати е обявено, че Борис Паризоб ще оттегли оставката си, макар да я подаде през лятото.

 

Стана ясно и че предстоят промени в оперативното ръководство на клуба, но какви точно ще са те, ще бъде уточнено на 3 декември, когато се свиква Общо събрание. Като нови хора в ръководството са спрягани имената на легендата Роман Караколев и сина му Васил Караколев, както и на бившия изпълнителен директор Янек Кючуков, който заемаше поста допреди малко повече от година. Треньорът Видински обяви наскоро, че напуска, така че ще бъде търсен нов наставник.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK