Ботев Пловдив

Без чужденци в Ботев от януари

Черни облаци са надвиснали над Ботев Пловдив. Положението не е никак добро и се очаква това да се отрази най-вече на отбора. Почти сигурно от Нова година канарчетата ще останат без чужденци, информира Дарик радио. Това е било сведено до отбора от високите етажи на клуба.

 

В момента при жьлто-черните има трима иностранци - Фернандо Виана, Марко Перван и Джонатан Перейра. И тримата ще бъдат освободени или продадени през зимата. Така от януари Ботев ще залага само на български футболисти.

 

Бюджетът ще бъде свит сериозно и няма да има пари за заплати на чуждестранни играчи. Почти сигурно голяма част от звездите на Ботев Пловдив ще поемат към изхода. Очаква се Тодор Неделев и Кристиан Димитров да бъдат продадени. Не е ясна съдбата и на Лъчезар Балтанов и Димитър Пиргов.

 

Оставането на Ферарио Спасов и щаба му също е под въпрос. Засега желанието на Феро е да продължи работата си, но всичко зависи от условията. Доскоро той беше шеф на школата. Тепърва се очакват доста новини около канарчетата, различни от тези за контузени, наказани и подготовка за дадения мач от първенството.

 

Доста генерални и кардинални решения предстои да бъдат взети. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK