Ботев Пловдив

Ботев се отказа от Любо Пенев

Поредицата от протести и създалата се среда на недоверие около Ботев са оказали влияние върху плановете на Георги Самуилов около развитието на първия отбор. Собственикът водеше преговори с Любослав Пенев да поеме тима от Нова година, но се е отказал да прави промени, които със сигурност ще изискат и увеличение на инвестициите за селекция и подготовка на тима.

 

На 90 процента е взето решение, че настоящият треньор Ферарио Спасов и неговият екип ще продължат да водят тима и през 2020 година. На Феро, Лилчо Арсов и Диян Божилов ще бъдат предложени договори за 1+1 години, които те трябва да подпишат още преди Коледа. В клуба разчитат, че възходящата линия в представянето на отбора ще продължи и опитният специалист ще успее да наложи своите идеи и да извлече максимума от потенциала, с който разполага. Спортно-техническото ръководство вече работи и по зимната селекция и по програмата за зимна подготовка. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK