Левски

Чужди клубове се въртят около Стаси

Левски ще трябва да вземе сериозни мерки, за да не изпусне Станислав Иванов. Клубовете, които проявяват интерес към него, не са впечатлени от изказванията на „сините“ шефовете, че ще се разделят с него само при оферта, която е над 1 милион евро. Стаси, който бе обявен за един от най-интересните младоци на Балканите, привлече вниманието на от-бори като Селтик и Фиорентина. Те обаче не са съгласни да дават торби пари за Иванов, а се гласят да се възползват от откупната му клауза, която е под сумата, която от „Герена“ търсят за него. Самият талант обяви, че предпочита да си остане в Левски, а опитен агент като Йоан Бекали дори го посъветва да вкара още голове преди да мисли за трансфер. Стаси ще има възможността да избухне днес срещу Черно море в двубоя за Купата на България. Мнозина от феновете смятат, че това е най-важната среща за отбора през тази година, защото „сините“ изостават вече сериозно от Лудогорец в първенството и мисията там изглежда невъзможна.

 

Според запознати треньорът Петър Хубчев отново ще заложи на Дени Алар. Причината за това е, че австриецът с хърватски корени е свикнал по-добре от Франко Мазурек и Филипе Нашименто да играе в тежки условия. От „Герена“ обявиха, че ще срещнат „моряците“ на перфектен терен. В Левски се съобразиха с предварителните прогнози и още от четвъртък включиха отоплителната система на официалното игрище. Последната тренировка, която бе при закрити врата, обаче бе на друг терен. Единствено промяна може да има в защитата, където Янис Каргас отново ще отстъпи мястото си на Нуно Рейш. Португалецът пропусна гостуването на Берое, но вчера се готви наравно с останалите.

 

Освен това той се подложи на специални процедури в специален център по физиотерапия, за да се избави болките в кръста си. Той дори успя да привлече лекуващия го лекар, който е грък за „синята“ кауза. „Само Левски!“, написа в социалните мрежи д-р Панос Цимплис и си пусна снимка с Рейш.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK