Ливърпул

Ван Дайк: Горд съм, че попаднах в компанията на двама от най-великите играчи в историята

Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк коментира второто си място в подреждането за "Златната топка". 

 

Холандецът поздрави Лео Меси и Кристиано Роналадо съответно за първата и третата позиция в класирането и ги определи за двама от най-великите футболисти за всички времена. 

 

"За мен беше огромна привилегия да присъствам на връчването на "Златната топка" за 2019 година. Бях поласкан от топлото посрещане, което получих в Париж и искам да благодаря на всички, които ме накараха да се почувстваме толкова добре приети." 

 

"Първо, искам да поздравя Лео Меси за спечелването на историческата шеста "Златна топка". Както казах и по време на церемонията, важно е да отстъпиш назад и да се възхитиш на величието, когато то е пред теб. Поздравления за поредната невероятна година."

 

"За мен беше чест да бъда номиниран и съм изкючително горд да завърша на втората позиция и да попадна в компанията на двама от най-великите футболисти, които някога са играли - Лионел Меси и Кристиано Роналдо."

 

"Насладихме се на някои страхотни битки тазигодина и се надявам, че ще има още много такива. Горд съм от пътуването си и се надявам, че това може да вдъхнови другите да вярват в себе си и никога да не се отказват от мечтите си. Гладен съм за още повече успехи и ще работя толкова здраво, колкото е възможно, за да продължа да се развивам и да се стремя към най-доброто."

 

"Беше невероятна 2019-та година, но нищо от това нямаше да е възможно без любовта и подкрепата на семейството ми. Благодаря, че винаги сте до мен. Трябва също така да благодаря на всичките си съотборници в Ливърпул и националния отбор.

 

 

Накрая бих искал да благодаря на всички във футболния свят, които ми изпратиха съобщения в знак на подкрепа. Това означава много за мен и семейството ми".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK