Локомотив София

Босът на Локо (Сф): Боли ме, трябва да преосмисля приоритетите си

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира екшъна, разиграл се на стадиона в „Надежда“ в края на мача с Хебър (3:3). Припомняме, че в последната минута гостите изравниха, а след това делегацията им беше нападната в ложата, като най-тежко пострада единият от собствениците на клуба от Пазарджик Красимир Папазов.

 

„За съжаление се случи този инцидент. В последните 2 години има такива наченки. и се зараждат тези про блеми. Това е най-големият проблем за някои „фенове“, започна Василев пред „Диема“.

 

„Да направим толкова много ремонти на стадиона и за детско-юношеската школа. Не е нормално да се случват такива батални сцени в 21 век. Това е проблем, който трябва да решим. Ние трябва да носим отговорност за тези хора. Ако бях там, нямаше да се стигне до тези ексцесии“, добави той.

 

„Търсят да ппетнят името на Локомотив. За първи път се случват такива големи ексцесии, недопустимо е. Да се издържа един такъв голям клуб, тежко и сложно е. Ще обжалваме санкцията. Не е нормално, плод е на някакви провокации. Слагат маските и излизат да правят ексцесии. Имаме много добра публика, но с тези действия ни компрометираха. Трябва да градим нов имидж“, коментира босът на Локо (Сф).

 

„Искам да се извиня на братя Папазови, въпреки че не съм присъствал лично. Да се извиня лично от името на Локомотив. Много ме боли, разстроен съм, трябва да преосмисля своите приоритети. Не може да продължава това. Не ми е фикс идея да съм собственик. Такива неща не са правени в Локомотив 30 години. Ако можем да се преборим за бараж - добре. С оглед на наказанията ще бъде много по-трудно“, завърши Иван Василев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK