Левски

Обрат! Кристиан се отмята за Левски

Считаният за сигурно ново попълнение на Левски от зимата Кристиан Димитров сензационно призна, че няма да премине при „сините“. 

 

„Опциите пред мен са или да остана в Ботев, или трансфер в чужбина“, обяви младият национал пред „Меридиан Мач“.

 

Позицията му не се е променила от лятото насам, когато Петър Хубчев също настояваше да го вземе в състава си. Кристиан предпочита да има гаранции, че ще може да играе редовно и да развива качествата си. Той е доволен и от това, че в партньорството си с Димитър Пиргов успява да вдига нивото си.

 

22-годишният бранител определено се притеснява и от конкуренцията на „Герена“. Холмар Ейолфсон и Нуно Рейш играят силно и той смята, че по-трудно ще може да ги измести от титулярния състав. Заедно със своите близки играчът е преценил, че за него към момента е най-важно да бъде редовно на терена и да израства, без да е притискан от напрежение. За подобно нещо обаче от Левски на никого и нищо не могат да гарантират. Високите изисквания съпътстват гранда, а публиката му несъмнено е най-взискателната в България.

 

Интересно е да се отбележи и това, че двама мениджъри са претендирали, че могат да представляват Кристиан Димитров. Самият той пък е категоричен, че няма агент.

 

При това стечение на обстоятелствата от „Герена“ ще трябва да се насочат към други варианти, ако искат да подсилят защитата си.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK