Левски

Левски се разминава със Симеон Славчев

Левски е на път да се размине с халфа Симеон Славчев. 26-годишният национал е силно желан от треньора на сините Петър Хубчев. На "Герена" се надяваха, че футболистът ще успее да скъса контракта си с азербайджанския Карабах до края на годината и ще стане свободен агент. Засега обаче това няма да се случи. Поне това твърдят от клуба. "Българският халф на азербайджанския Карабах Симеон Славчев, който е в сферата на интерес на редица чуждестранни клубове, най-вероятно няма да напусне през зимата", обявиха от Карабах вчера.

 

Сайтът azerisport.com пък пише: "Славчев в момента е зает с възстановяването си от контузия. Очаква се, че халфът ще има възможност да смени клубната си принадлежност чак през лятото. По-рано бе съобщено, че към него има интерес от българския Левски и полския Лех, както и че една от вероятните му дестинации е друг клуб от родината му - Черно море. Явно обаче няма да се стигне до одобен ход сега". 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK