Септември (Сим)

Септември Сим преговаря с трима от Втора лига

Старши треньорът на Септември Симитли Спас Стоименов заяви, че преговаря с трима футболисти, които да подсилят тима за втория дял в Югозападната Трета лига. "Тема спорт" разбра, че става дума за състезатели от Втора лига от отбори от долната половина на класирането. Септември е на точка зад лидера Миньор Перник и ще гони промоция догодина. 

 

"Набелязали сме няколко играчи, но докато не стане факт, не искам да коментирам, знаем, че в тези групи няма и догворои. Вече сме водили преговори с 3-ма футболисти, но това ще стане ясно в началото на втория полусезон, в началото на януари, когато започва и подготовката за самия полусезон. Вече няколко години отборът се гради максимално от местни момчета. 90% от футболистите са от Община Симитли, което се явява гръбначният стълб на нашия отбор. Това мотивира момчетата още повече и така резултатът става по-добър", коментира Стоименов пред simitli.info.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK