Левски

Левски с 0 лева за зимна селекция

Левски няма да има нито лев бюджет за трансфери по време на зимната пауза, разкриха пред „Меридиан Мач“ от „Герена“. Това при всички положения ще постави на карт ажеланието на спортно-техническото ръководство на клуба в лицето на треньора Петър Хубчеви спортния директор Ивайло Петков за солидна селекция. Причината за нулевия бюджет е огромната за родните стандарти сума, която клубът е вложилза летните трансфери. Според запознати привличането на осемте нови попълнения е струвало на Левски около 1 000 000 евро. Твърди се, че босовете на „сините“ са изключително възмутени от факта, че за Насиру Мохамед са били платени около 300 000 евро, а той почти не стъпва на терена. Крилото е играло от началото на сезона в 6 мача, но му се събират общо 54 минути. Ганаецът не е бил титуляр в нито една среща на Левски в Първа лига.

 

Все пак на „Герена“ може и да има нови попълнения. Това обаче ще стане, ако бъдат изпълнени две условия. Първо набелязаните за трансфер футболисти да бъдат свободни агенти. Другият вариант е „сините“ да продадат някой от футболистите си и част от спечелените пари да бъдат вложени в нов играч.

 

Иначе Петър Хубчев иска нови попълнения във всички линии, но най-вече такива в защита и халфовата линия.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK