Ботев Пловдив

Феновете на Ботев (Пловдив) отново изригнаха срещу Георги Самуилов

Фенове на Ботев (Пловдив) отново се обявиха против боса на клуба Георги Самуилов във "Фейсбук".

 

 

Те излизат с поредна декларация:

 

 

"Повечето сме загубили категорично доверието си в Самуилов.

 

Феновете на "Ботев Пловдив" отдавна не вярваме на обещанията, дадени от всички по веригата. Излъгани сме от Георги Самуилов. Искаме строежът на "Колежа" да бъде завършен.

Наскоро Сдружение ПФК БОТЕВ, КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ и ОБЕДИНЕНИ ФРАКЦИИ BULTRAS разпространихме декларация. В нея се казваше следното:

С Договор от 30.08.2018 год., Еф Ес мениджмънт ЕООД с регистриран капитал от 2 лв. придоби 60% от капитала на ПФК Ботев АД при условия: да развива и финансира ПФК Ботев АД; да изгради стадион "Христо Ботев", съгласно одобрения от Община Пловдив инвестиционен проект, да разработи стратегия и план за развитие на ПФК Ботев АД.

Петнадесет месеца по-късно не е започнало изпълнението на тези ангажименти. Състоянието на клуба е по-лошо от това, в което го поехте.

Задълженията нарастват, вместо да се покрият; освобождават се масово футболистите, както и треньорите, които бяха доведени през лятото, лицензирането за следващата спортно-състезателна година е проблемно; школата е в регрес; годината ще е отрицателна, а не нулева, и т. н. Решаването на най-големия проблем на клуба - строежа на стадион "Христо Ботев", отлагате до развалянето на концесията".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK