Левски

Левски отписва родния пазар

Левски бие отбой в търсенето на попълнения от родното първенство, научи „Меридиан Мач“. „Сините“ бяха хвърлили око на няколко играчи, но бяха принудени да се откажат от тях след случая с Ахмед Ахмедов, Както и решението на Кристиан Димитров да си остане в „Коматево“. Основната причина са надутите цени, които искат от Левски. Според „сините“ те са напомпани изкуствено с твърдението, че въпросните играчи са били искани и от техните конкуренти. Така тимът от „Герена“ ще залага изцяло на попълнения от чужбина. Задачата обаче ще е доста трудна. Както „Меридиан Мач“ вече писа, в Левски няма да разполагат със средствата, които имаха през лятото за нови играчи. Гледат се предимно футболисти, които ще имат възмож ността да дойдат в София като свободни агенти. 

 

Отдавна се гово-ри, че Петър Хубчев търси крайни бранители, които да бъдат алтернатива на Живко Миланов или Иван Горанов. Освен това тимътсе оглежда за халфове заради ситуацията с Хали Тиам, чийто договор изтича.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK