Локомотив София

Локо (Сф): Стойчо Стоев ни отказа, Вуцов е скъп треньор

Собственикът на Локо София Иван Василев разкри, че все още не е избран треньор, който да замени Младен Додич. "С него се разделихме приятелски, по взаимно съгласие. С Додич сме големи приятели. Последните 3 мача не се развиха добре за нас и най-логично бе да потърсим размяна. Додич бе при нас почти две години. Търсим вина и във футболистите. Възможно е да се разделим с някои. Ще привлечем поне един-двама", каза Василев пред Блиц. "Нов треньор? Много са вариантите, но ние не бързаме. Оглеждаме се, ще решим. Вили Вуцов е много добър треньор, но и е скъп. Хората си имат изисквания. Говорих със Стойчо Стоев. Поканих го да се върне в Локомотив, но отказа, защото чака за чужбина. Дай Боже да му се случат нещата, той е добро име, желая му успех", допълни босът.

 

Сред вариантите за нов треньор на столичните железничари са и тръгналият си от Етър Росен Кирилов, както и бившият помощник в Левски Асен Букарев. Спряга се и Николай Тодоров-Кайзера.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK