Пирин Благоевград

Пирин Бл взима поне трима

Благоевградският Пирин ще се подсили с поне трима играчи за пролетта, съобщиха от клуба. Селекцията се движи изцяло от мениджъра на орлетата Уорън Фийни. По време на подготовката той ще вземе и част от юношите, които ще наблюдава внимателно в продължение на месец. В началото на януари се очакват и поне петима състезатели, които ще изкарат пробен период в отбора.

 

В напреднала фаза са и разговорите за новия треньорски щаб, като към момента със сигурност част от първия отбор на поста помощник-треньор остава Васил Петров. Към него ще се присъедини и един българин на позицията асистент-мениджър, както и кондиционен треньор-най-вероятно от чужбина.

 

Междувременно станаха ясни и датите за контролните срещи на пиринци по време на подготовката. Както вече е известно, орлетата се събират за първа тренировка на 3 януари. До 26-и заниманията ще са в домашни условия, а на следващия ден отборът лети за Турция. В курорта Алания благоевградчани ще останат до 7 февруари. Предвидени са 4 контролни срещи, три от които ще се проведат в Турция. Единствената контрола преди отлитане-то за Алания ще бъде с Левски U19 - на 24 януари в Благоевград.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK